Informatii

Producători

Produse noi

News and Updates

ORGANIZAM CURSURI PENTRU EXTENSII DE GENE.


    Instructor din Republica Moldova. Cursul dureaza 2 zile, 4 ore / zi. Materialele sunt incluse pe parcursul cursului. CADOU kit ce contine toate materialele necesare pentru aplicarea si indepartarea extensiilor de gene!

Oferte speciale

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Va invitam in locatia magazinului nostru, cu produse de calitate la un raport calitate-pret bine echilibrat! Avem constant oferte!

Furnizori

Nici un furnizor

Cursuri

Va punem la dispozitie cei mai buni traineri pentru cursuri de extensii de gene (metoda fir cu fir, 2d, 3d, Hollywood), cursuri microblading si cursuri make up.

INSCRIE-TE ACUM

CURSURI EXTENSII DE GENE

1.Cursuri metoda clasica (fir cu fir)

2.Cursuri metoda 2D&3D

3.Cursuri meoda Hollywood (Russian Volume)

4. Cursuri laminare gene.

CURSURI MICROBLADING by Jana Ceban

Procedura  Microblading “Deluxe Brows”este o tehnica manuala avansata de reconstructie a sprancenei, aplicata fara ajutorul unui aparat, produce un efect foarte natural. Efectul firelor de par aplicate care sunt similare cu cele naturale este obtinut folosindun instrument special si pigmenti de diferite tonuri. Rezultatul dureaza intre 6 luni si 3-4 ani. Extensii de gene: extensii profesionale la cel mai bun pret, brand-uri cunoscute international pentru calitatea oferita. Suntem importator si distribuitor oficial al unor mari branduri de extensii de gene la nivel international: IBeauty si Macy Adezivi pentru gene: Adezivi rezistenti si hipoalergenici la cel mai bun pret, cu rezistenta la diferite temperature si la umezeala. Oferte si reduceri actualizate zilnic. Lampa Glamcor: Glamcor Classic Elite II sau I pentru profesionistii stitilist de gene, make-up artisti si altor personae care lucreaza in acest domeniu. Lampa Glamcor reda o lumina naturala de zi, care nu distorsioneaza culorile pielii, a firului de par sau a genelor. Oferim si cursuri profesionale microblading in Bucuresti.