Informatii

Producători

Produse noi

News and Updates

ORGANIZAM CURSURI PENTRU EXTENSII DE GENE.


    Instructor din Republica Moldova. Cursul dureaza 2 zile, 4 ore / zi. Materialele sunt incluse pe parcursul cursului. CADOU kit ce contine toate materialele necesare pentru aplicarea si indepartarea extensiilor de gene!

Oferte speciale

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Va invitam in locatia magazinului nostru, cu produse de calitate la un raport calitate-pret bine echilibrat! Avem constant oferte!

Furnizori

Nici un furnizor

Gene False Romania

Gene False Romania

Gene False, Gene fir cu fir, adeziv, produse profesionale online ! - Grandhall.ro isi propune sa devina cel mai important jucator din acest domeniu, aducand in permanenta cele mai bune produse, la un raport calitate-pret bine echilibrat! Transport in toata ROMANIA prin curier, maxim 2 zile lucratoare! Prezenti in orase ca Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Pitesti si multe altele!

Gene false in Timisoara - magazin online cu cele mai bune oferte la produsele profesionale

Gene false in Timisoara - magazin online cu cele mai bune oferte la produsele profesionale

Daca sunteti din Timisoara si aveti nevoie de produse profesionale (gene false, gene fir cu fir, gene colorate, adeziv, solutii preparatoare etc) puteti cumpara si de pe grandhall, echipa noastra punand mereu la dispozitie oferte actractive, preturi reduse si echipamente complete pentru a va desfasura activitatea.

Gene False Cluj-Napoca - magazin online cu gene fir cu fir, adeziv, extensii, produse preparatoare, cel mai bun pret

Gene False Cluj-Napoca - magazin online cu gene fir cu fir, adeziv, extensii, produse preparatoare, cel mai bun pret

Magazinul Grandhall este prezent si in Cluj-Napoca, acolo unde ajungem rapid cu cele mai bune extensii de gene, gene false, adeziv, gene colorate, produse preparatoare, accesorii pentru coafor plus multe alte produse, la cel mai mic pret!Extensii de gene: extensii profesionale la cel mai bun pret, brand-uri cunoscute international pentru calitatea oferita. Suntem importator si distribuitor oficial al unor mari branduri de extensii de gene la nivel international: IBeauty si Macy Adezivi pentru gene: Adezivi rezistenti si hipoalergenici la cel mai bun pret, cu rezistenta la diferite temperature si la umezeala. Oferte si reduceri actualizate zilnic. Lampa Glamcor: Glamcor Classic Elite II sau I pentru profesionistii stitilist de gene, make-up artisti si altor personae care lucreaza in acest domeniu. Lampa Glamcor reda o lumina naturala de zi, care nu distorsioneaza culorile pielii, a firului de par sau a genelor. Oferim si cursuri profesionale microblading in Bucuresti.