extensii de geneExtensiile de gene se aplica pe geana naturala si la 1 mm distanta de pleoapa. In cazul unei greseli, indeparatati extensia de gene.

Intrebati-va intotdeauna clienta daca ceva o deranjeaza dup ace i-ati aplicat banda medicala sau plasturele cu gel

Adezivul pentru extensii de gene nu se pastreaza la frigider, ci doar in loc ferit de umezeala si de lumina.

Alegeti-va adezivul in functie de timpul de uscare si nicidecum dupa rezistenta. “ Cel mai bun adeziv” nu inseamna cel mai rezistent… degeaba este rezistent daca nu este potrivit pentru dumneavoastra!

AGITATI ADEZIVUL TIMP DE 3-5 MINUTE PENTRU A AJUNGE LA EFICIENTA MAXIMA!

Indepartati prima picatura de adeziv!

Nu folositi adeziv in exces! Daca procedura de aplicare este facuta in mod corect si adezivul dumneavoastra este pentru uz profesional nu este nevoie sa folositi mult.

In cazul in care ati luat prea mult lipici si doriti sa-l indepartati, nu o faceti pe banda medicala sau pe eyepatch-urile aplicate la ochi. Vaporii adezivului vor duce la lacrimare.

In cazul in care observati ca adezivul se albeste in timpul procedurii este din cazua faptului ca acesta a intrat in contact cu apa( ATENTIE CLIENTA LACRIMEAZA). Aveti grija de clienta dvs sa nu mai lacrimeze, stergeti-I bine genutele si dupa aceea incepeti aplicarea.

Picatura de adeziv nu trebuie sa isi schimbe textura mai repede de 30 de minute. In caz ca isi schimba textura foarte repede, schimbati adezivul . Acesta posibil sa se fi stricat sau posibil sa fie din cauza umiditatii ( achizitionati-va un higrometru/umidificator)

Un adeziv cu cat este deschis mai des cu atat isi schimba proprietatile ( ex: daca aveti cate 4 cliente zilnic si deschideti sticluta foarte des acesta se va strica mult mai repede decat un adeziv care este deschis 1 data/ zi)

Usurati-va munca, folositi o lampa cu lumina alba ce va v-a ajuta extrem de mult ( recomadam Lampa Glamcor Mono)

Alegeti-va pensetele care va plac, care sunt facute pentru mainile dumneavoastra, nicidecum nu alegeti pensetele pe care le aveti( “in lipsa de altceva…. Merg si astea”). Atentie! Pensetele odata cazute se strica!

Folositi piatra jade/ piatra crystal pentru adeziv. In cazul in care nu le aveti, nicio problema, aplicati picatura de adeziv pe staniol( da,da, acea hartie de la ciocolata J )

Folositi cu incredere paletele pentru extensii de gene si nu in ultimul rand lash-box-urile( paletele va usureaza munca, iar lash-box-ul va ajuta sa va pastrati extensiile de gene departe de praf si alte impuritati).

Alegeti grosimea si lungimile potrivite pentru a nu deteriora genele naturale! Discutati cu clienta dumneavoastra in cazul in care aceasta doreste extensii de gene ce ii pot deterioa genele naturale sau efectul nu o va avantaja.

In cazul in care adezivul se usuca prea greu, nu pierdeti timpul cu pompita de uscare sau cu ventilator, treceti la alt adeziv cu uscare mai rapida.

Genele incep sa se incalceasca? -Cand aplicam extensia pe geana naturala  ea se poate suci si  lipi de geana alaturata. Dar pentru ca  genele naturale cresc diferit, este posibil ca una care creste mai rapid sa o traga  pe cealalta mai micuta, astfel se formeaza „haosul”, un aspect neingrijit si poate cauza mancarimi la baza genelor. La sfarsitul procedurii nu uitati sa treceti cu penseta printre gene si separati-le unde este nevoie!

 

Amintiti-le clientelor ca in primele 24 de ore sa nu isi ude extensiile de gene, sa nu faca soloar, sauna etc. ATENTIE! Extensiile de gene nu au voie sa intre in contact cu apa DOAR primele 24 de ore!

Recomandati clientelor sa se demachieze cu demachiant pe baza de apa, nu cu demachiant pe baza de crema sau ulei.

Daruiti-le o periuta mascara pentru a le pieptana zilnic si sa aiba un aspect placut pana vor reveni la dvs.

Spuneti-le clientelor sa nu isi smulga nicidecum extensiile de gene!

Ajutati-va clientele sa plece cu zambetul pe buze de la dumneavastra si sa revina cu drag.

SUCCES!

Acestea sunt sfaturile noastre pentru dumneavoastra.

La randul nostru asteptam si noi sfaturi, critici, felicitari… cu ajutorul dumneavoastra devenim mai buni!

Extensii de gene: extensii profesionale la cel mai bun pret, brand-uri cunoscute international pentru calitatea oferita. Suntem importator si distribuitor oficial al unor mari branduri de extensii de gene la nivel international: IBeauty si Macy Adezivi pentru gene: Adezivi rezistenti si hipoalergenici la cel mai bun pret, cu rezistenta la diferite temperature si la umezeala. Oferte si reduceri actualizate zilnic. Lampa Glamcor: Glamcor Classic Elite II sau I pentru profesionistii stitilist de gene, make-up artisti si altor personae care lucreaza in acest domeniu. Lampa Glamcor reda o lumina naturala de zi, care nu distorsioneaza culorile pielii, a firului de par sau a genelor. Oferim si cursuri profesionale microblading in Bucuresti.