Grandhall este proiectul lansat acum multi ani in Bucuresti, pentru toata Romania. Ne ocup cu comercializarea de diferite produse, cum ar fi extensii de gene, gene fir cu fir, masa de masaj, adeziv si altele, de la producatori importanti. Produsele pe care le comercializam au o calitate buna si un pret accesibil, astfel ca majoritatea clientilor care comanda de la noi, raman clienti permanenti si colaboreaza cu noi (foarte multi ne-au devenit prieteni).

La fel ca in orice alta afacere, conteaza foarte mult experienta pe care o oferim clientilor, iar suportul nostru este unul prietenos. Oferim consultanta pentru cei care se afla la inceput de drum si nu stiu exact ce produse trebuie sa achizitioneze pentru a-si desfasura activitatea.

Avem si o pagina de Facebook urmarite de cateva mii de persoane, acolo publicam toate ofertele active, cele mai noi produse adaugate plus multe altele.

Cel mai mic pret!

Garantam faptul ca toate produsele sunt atent verificate, competitia analizata permanent si preturile sunt unele mici, in comparative cu alte magazine online. Faptul ca suntem importatori ne permite sa adaugam un adaos mic si tot sa ramanem numarul 1. De-a lungul anilor am onorat mii de comenzi in toate orasele din Romania.

Transportul dureaza de obicei 2 zile, insa in Bucuresti poate sa fie si mai rapid, in functie de ora la care ne trimiteti comanda (recomandam sa trimiteti o comanda pana in ora 10.00, ca sa ne putem ocupa de procesarea ei sis a o livram rapid).

Va multumim pentru interes si va asteptam cu noi oferte la extensiile de gene!

Extensii de gene: extensii profesionale la cel mai bun pret, brand-uri cunoscute international pentru calitatea oferita. Suntem importator si distribuitor oficial al unor mari branduri de extensii de gene la nivel international: IBeauty si Macy Adezivi pentru gene: Adezivi rezistenti si hipoalergenici la cel mai bun pret, cu rezistenta la diferite temperature si la umezeala. Oferte si reduceri actualizate zilnic. Lampa Glamcor: Glamcor Classic Elite II sau I pentru profesionistii stitilist de gene, make-up artisti si altor personae care lucreaza in acest domeniu. Lampa Glamcor reda o lumina naturala de zi, care nu distorsioneaza culorile pielii, a firului de par sau a genelor. Oferim si cursuri profesionale microblading in Bucuresti.