Compania Grandhall  este  teritoriul adevaratilor profesionisti  in industria lash & brow.  Oferim produse doar din gama premium, acestea fiind obligatorii pentru profesionistii care isi stimeaza clientii si vor sa ofere cele mai bune servicii. Suntem importatori ai unora dintre cele mai mari brand-uri de pe piata internationala,  Ibeauty, Glamlight, Shinee , in Romania.

Intrebari frecvente:

1.Detineti certificate de calitate?

Raspuns: Detinem certificate de calitate pentru toate produsele pe care le comercializam.

2.Oare de ce aveti pretul unui anumit produs mult mai mic fata de concurenti?

Raspuns: Suntem importatori directi, nu suntem intermediari. Ne permitem sa oferim cele mai avantajoase preturi.

3.Colaborati cu alte firme?

Raspuns: Suntem deschisi la colaborari si datorita acestei intrebari, tot mai des intalnite , am creat special pentru dumneavoastra o lista de preturi en-gross de care poate beneficia orice client de-al nostru care doreste sa otina preturi reduse la comenzi mai mari sau pentru revanzatori.

CLICK aici Obtine lista de preturi en-goss 

4.Sunt incepator/incepatoare. Ma puteti indruma spre a face alegerea corecta a produselor?

Raspuns: Nu ezitati niciodata sa intrebati orice despre un produs. Fiecare brand de produse profesionale are particularitatile si regulile sale de folosinta. Multi traineri omit sa invete cursantul cum sa-si aleaga produsele cu care va lucra la inceput, aceasta fiind una dintre cele mai importante greseli. De exemplu un adeziv nu poate fi cel mai bun pentru toata lumea, unul este bun pentru incepatori, altul este buni pentru intermediari si a treia categorie pentru avansati.

Sunt multe alte intrebari pe care vi le puneti si nu gasiti raspunsul? Pentru orice intrebari si curiozitati nu ezitati sa ne contactati

Acest site este proprietatea societatii S.C. BARHAT LASH S.R.L.  ce are urmatoarele date de inregistrare:

      Cod Unic de inregistrare :43144352

      Nr. Registrul Comertului: J40/12921/2020

      Adresa: Strada Vasile Vasilievici Stroescu nr. 2 ,Bucuresti.

      Capital social: 200 RON

      Contact Email: grandhall.produsegene@gmail.com

      Telefon: 0720248042.

Societatea este cu capital integral privat si a fost infiintata in anul 2020.

Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei.


     In cazul in care aveti nemultumiri legate de un anumit aspect referitor la colaborarea dvs. cu firma noastra si solutionarea problemei nu s-a rezolvat in cel mai scurt timp posibil de catre operatorii nostri ,  sunati  la : 0720248042

 sau contactati-ne pe  e-mail  : grandhall.produsegene@gmail.com.

Extensii de gene: extensii profesionale la cel mai bun pret, brand-uri cunoscute international pentru calitatea oferita. Suntem importator si distribuitor oficial al unor mari branduri de extensii de gene la nivel international: IBeauty si Macy Adezivi pentru gene: Adezivi rezistenti si hipoalergenici la cel mai bun pret, cu rezistenta la diferite temperature si la umezeala. Oferte si reduceri actualizate zilnic. Lampa Glamcor: Glamcor Classic Elite II sau I pentru profesionistii stitilist de gene, make-up artisti si altor personae care lucreaza in acest domeniu. Lampa Glamcor reda o lumina naturala de zi, care nu distorsioneaza culorile pielii, a firului de par sau a genelor. Oferim si cursuri profesionale microblading in Bucuresti.