Grandhall va ofera preturi personalizate in cazul in care sunteti reselleri, aveti afacerea dumneavoastra in acest domeniu sau doriti sa comandati intr-o cantitate mare. Trimiteti o cerere prin formularul de contact si un reprezentant o sa va contacteze cu cea mai buna oferta de pret.

Clientii fideli sunt recompensati cu cele mai bune preturi. Produsele noastre sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. Va sprijinim afacerea, aducem cele mai bune produse din acest domeniu, va ajutam in vederea luarii celor mai bune decizii.

Extensii de gene: extensii profesionale la cel mai bun pret, brand-uri cunoscute international pentru calitatea oferita. Suntem importator si distribuitor oficial al unor mari branduri de extensii de gene la nivel international: IBeauty si Macy Adezivi pentru gene: Adezivi rezistenti si hipoalergenici la cel mai bun pret, cu rezistenta la diferite temperature si la umezeala. Oferte si reduceri actualizate zilnic. Lampa Glamcor: Glamcor Classic Elite II sau I pentru profesionistii stitilist de gene, make-up artisti si altor personae care lucreaza in acest domeniu. Lampa Glamcor reda o lumina naturala de zi, care nu distorsioneaza culorile pielii, a firului de par sau a genelor. Oferim si cursuri profesionale microblading in Bucuresti.