Extensii de gene pe care le recomandam

extensii de genePentru cei care inca nu auzit de grandhall, suntem unii dintre cei mai importanti vanzatori de extensii Ibeauty sau Macy, dar si de accesorii de care aveti nevoie pentru desfasurarea activitatii. Suntem in permanenta in cautare de noi produse, cercetam cu atentie competitia astfel incat sa putem oferi cea mai buna experienta online. Avem in permanenta oferte active in magazinul nostru online, de care puteti profita in orice moment. Comenzile sunt preluate rapid de catre grandhall si pregatite in scopul livrarii, pe tot teritoriul Romaniei.

Pret personalizat la extensii de gene sau gene false pentru clientii revanzatori

In cazul in care sunteti revanzator si doriti sa comandati en-gross extensii de gene, gene false, gene fir cu fir sau alte produse din magazinul nostru online (produse pe care le avem in stoc si care pot fi livrate rapid in orice localitate din Romania, prin curier) puteti profita de reducerile pe care le avem pentru clientii nostri. In functie de marimea comenzii, puteti beneficia de un pret personalizat.

Calitatea conteaza sau nu ?

La fel ca in orice alt domeniu, calitatea este foarte importanta si din pacate ea lipseste in cazul foarte multor producatori, interesul financiar fiind mai mare decat multumirea clientilor. Produsele pe care le comercializam sunt atent selectionate si au un raport calitate-pret bine echilibrat.

Avem si o pagina de Facebook pe care publicam diferite informatii din acest domeniu si pe care ne puteti urmari:

https://facebook.com/ProduseGene

Multumim pentru interes!

Extensii de gene: extensii profesionale la cel mai bun pret, brand-uri cunoscute international pentru calitatea oferita. Suntem importator si distribuitor oficial al unor mari branduri de extensii de gene la nivel international: IBeauty si Macy Adezivi pentru gene: Adezivi rezistenti si hipoalergenici la cel mai bun pret, cu rezistenta la diferite temperature si la umezeala. Oferte si reduceri actualizate zilnic. Lampa Glamcor: Glamcor Classic Elite II sau I pentru profesionistii stitilist de gene, make-up artisti si altor personae care lucreaza in acest domeniu. Lampa Glamcor reda o lumina naturala de zi, care nu distorsioneaza culorile pielii, a firului de par sau a genelor. Oferim si cursuri profesionale microblading in Bucuresti.