Grandhall este unul din cei mai mari distribuitori de extensii de gene si produse pentru aplicarea si indepartarea acestora : adeziv pentru extensii de gene, primer, cleanser, remover, pensete drepte, pensete curbate, pensete pentru volum, microbrush-uri, micro aplicatoare, piatra penru adeziv, palate pentru extensii de gene, cutii de depozitare a extensiilor de gene ( lash-box ) si multe alte produse pentru extensii de gene. Imediat o sa detaliem fiecare produs in parte.

Grandhall totodata este unic importator si distribuitor oficial al unor mari branduri de extensii de gene la nivel international: IBeauty si Macy, iar pentru a va usura munca si a va pune la dispozitie cele mai bune lampi cu led va reamintim ca suntem distribuitor oficial Glamcor.

 

Grandhall nu este doar distribuitor de extensii de gene ci va pune la dispozitie cei mai buni traineri si cele mai bune cursuri pentru extensii de gene si microblading.

 

Producatori :

IBeauty – este unul dintre cei mai mari producatori de extensii de gene la nivel mondial. Extensiile de gene si adezivii Ibeauty sunt de cea mai buna calitate.

 

Glamlight – producatori de lampi cosmetice cu led. Lampile Glamlight sunt in topul preferintelor profesionistilor stilisti de gene, make-up artisti si a tuturor celor ce activeaza in domeniul frumusetii in intreaga lume. Lampile cu led Glamcor redau o lumina care nu distorsioneaza culorile pielii, a firului de par sau a genelor.

 

Despre extensiile de gene:

Extensiile de gene sunt concepute din material PBT. Acestea sunt impartite in 2 mari categorii: Extensii de gene Mink ( extensii de gene din nurca) si Extensii de gene Silk ( extensii de gene din matase).

Diferenta dintre extensiile de gene din nurca si extensiile de gene din matase este ca extensiile de gene din nurca sunt mate, ce le face sa para mai naturale si totodata sunt mai moi decat cele din matase.

Tocmai din acest motiv am ales sa va punem la dispozitie cele mai moi extensii de gene ( extensiile de gene Mink, din nurca)

In afara de aceste categorii acestea sunt de diferite curburi, diferite grosimi si diferite lungimi.

Curburi disponibile: C, CC, D

Grosimi disponibile: 0.05, 0.07, 0.10, 0.12, 0.15, 0.20

Lungimi disponibile: 7mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm, 16 mm.

Extensiile de gene pot fi negre, colorate, cu glitter, cu pietricele Swarovski si chiar ombre(two-tone)

Despre adezivi:

Adezivi pentru extensiile de gene sunt clasificati in mai multe categorii:

-       Adeziv pentru incepatori

-       Adezivi pentru intermediari

-       Adezivi pentru experti

Ce presupune asta ?

Un adeziv pentru incepatori trebuie sa aiba timpul de uscare aproximativ 2 secunde. Timpul de uscare al adezivului nu trebuie sa despaseasca 4 secunde deoarcene extensiile de gene se vor lipi intre ele.

Un adeziv pentru intermediar trebuie sa aiba timp de uscare 1-2 secunde. Un technician in aplicarea extensiilor de gene intermediar nu are nevoie de pompita de uscare sau de ventilator deoarece lucreaza destul de repede, dar totusi are nevoie de a se “juca” cu geana aplicata.

Un adeziv pentru un lashmaker expert trebuie sa se usuce foarte repede deoarce acesta lucreaza rapid si  drept urmare un adeziv care se usuca lent va aduce la lipirea genelor intre ele.

De multe ori alegerea adezivului se face gresit. Majoritatea lashmakerilor cer cel mai rapid adeziv pentru extensii de gene. GRESIT! Cereti adezivul care vi se potriveste cel mai bine.

Toxicitatea adezivului:

Adezivii cu cat sunt mai rezistenti cu atat elimina mai multi vapori .

De regula cei mai rezistenti adezivi elimina vapori.

Despre rezistenta adezivului:

Exista adezivi pentru extensii de gene ce pot rezista de la 2 saptamani pana la 8 saptamani. Dar sa nu uitam ca genele natural se regenereaza!!!! Durata de viata a genelor naturale este intre 30-45 de zile.

Cum pastram un adeziv ?

Il tinem la frigider ? GRESIT!

Un adeziv se depoziteaza in loc ferit de lumina, de soare si de umezeala ( putem sa-l punem langa un pliculet cu silicagel, absoarbe umezeala). Atentie! Adezivul trebuie sa fie bine inchis.

 

Ce este cleanser-ul/pre-tratament-ul/degresant-ul pentru extensii de gene ?

Cleanser/ Degresant/ Pre-tratament : Solutia ce curata/degreseaza genele naturale. Aceasta este prima solutie ce se foloseste in aplicarea extensiilor de gene.

Cleanser-ul pentru extensii de gene se gaseste in diferite variante: spray sau lichid. Acesta se aplica cu ajutorul betisoarelor cu fibra/ microbrush-uri

Mai nou, pentru a usura munca tehnicienilor au aparut si dischetele ce contin degresant. Aici nu mai este nevoie sa folsim microbrush-uri, ci doar sa stergem genele cu dischetele.

Cu ajutorul ei genele naturale vor fi perfect curatate, fara pic de grasime si durata extensiilor de gene v-a fi mai mare.

Ce este primer-ul pentru extensii de gene?

Primer- solutie ce ajuta adezivul sa faca o aderenta mai buna. Aceasta este a 2-a solutie ce se aplica pe genele naturale inainte de inceperea procedurii de aplicare a genelor fir cu fir.

Primer-ul pentru genele fir cu fir este lichid. Se aplica cu micro-periute/ microbrush-uri.

Ce este remover-ul ?

Removerul este solutia care indeparteaza extensiile de gene.

Acesta se gaseste in diferite variante:

-remover lichid ( nu se recomanda incepatorilor, pentru a nu intra in contact cu ochiul)

-remover gel ( se recomanda incepatorilor)

-remover crema ( cel mai eficient remover pentru a indeparta genele false, se recomanda incepatorilor)

-pudding remover. Acesta este un nou tip de remover, cu o textura medie. Ce inseamna asta? Textura acestui remover este intre textura unui remover crema si textura unui remover gel. Extrem de eficient!

Remover-ul se aplica cu ajutorul microbrush-urilor si se lasa sa actionize cateva minute, in functie de eficienta acestuia.

Ce este Freshner-ul ?

Freshner-ul este o solutie ce ajuta la eliminarea vaporilor adezivului . Aceste este de 2 feluri: glue freshner gel sau glue freshner spray.

Freshner-ul este ideal si pentru a steriliza instrumentele de lucru ( pensete, etc )

Ok, dar cum eliminam vaporii cu aceasta solutie? Simplu, se aplica pe o discheta demachianta/ cottoneta un pic de freshner si tinem discheta langa picatura de adeziv.

In cazul in care freshner-ul nostru este spray putem pulverize 2-3 pufuri si in camera de lucru.

Lash coating/ Lash sealing/ Fixator sau Fixativ pentru extensii de gene

Solutie intaritoare care prelungeste durata de viata a extensiilor. Se aplica la sfarsitul procedurii de aplicare a genelor fir cu fir. In cazul in care recomandati aceasta solutie clientelor dumneavoastra, va rugam insistent sa le reamintiti sa o foloseasca de maxim 2 ori pe saptamana pentru a nu incarca si ingreuna genele.

 

De ce alte materiale/ accesorii avem nevoie pentru procedura de aplicare a genelor individuale/ fir cu fir?

-       Avem nevoie de banda medicala sau de plasturi cu gel/ eyepads/ eyepatchs.

Banda medicala se foloseste pentru izolarea genelor inferioare si trebuie sa fie din hartie ( banda medicala micropore) si nicidecum din plastic ( banda medicala transpore). Banda medicala transpore se foloseste la ridicarea pleoapei superioare, daca aceasta este cazuta/ lasata in jos si nu avem vizibilitate maxima in timpul procedurii.

Plasturi cu gel – acestia se folosesc pentru izolarea genelor inferioare, sunt moi, contin hydrogel ce ajuta la inlaturarea cearcanelor, sunt extem de usor de aplicat si de indepartat. Acestia au diferite forme. 

-       Micro-brush/ Betisoare cu microfibra/ Micro perii

Mai sus am tot discutat ca toate solutiile preparatoare pentru extensiile de gene se aplica cu aceste micro-brush-uri. Acestea pot fi de diferite dimensiuni: S, M, L, XL si bineinteles de diferite culori.

Totodata acestea sunt folosite in procedura de microblading. Le folosim pentru a aplica ansetezicul, pigmentul pe spranceana

-       Micro aplicatoare/ lip wands

Rolul acestora este similar cu rolul betisoarelor cu micro fibra. Sunt des intalnite la procedura de microblading.

-       Spatule de lemn.

Acesta este un accesoriu optional in aplicarea extensilor, nu este folosit de catre toti lashmakerii, dar din punctul nostru de vedere este un accesoriu destul de practic. Cu ajutorul acestora nu perimitem solutiilor sa intre in ochi in momentul in care sunt aplicate si nici sa aplicam solutii pe genele inferioare. Pe intelesul tuturor: tinem contra micro brush-urilor imbibate in solutii.

-       Pensete

Pensetele pot fi de diferite feluri: drepte, curbate sau pentru volum.

Pensetele drepte au varful drept si foarte ascutit. De regula cu acestea divizam genele naturale.

Pensetele curbate pot fi si ele de diferite feluri: usor curbate, curbate sau foarte curbate. De regula acestea le folosim pentru a lua extensia de geana din caseta.

Pensetele pentru volum. Acestea de regula sunt compacte si au o inchidera totala si perfecta. Intotdeauana o penseta pentru volum usureaza munca tehnicianului in a forma smocurile pentru extensii de gene Hollywood/ Russian Volume ( 4D, 5D, 6D etc )

Acestea sunt concepute din diferite materiale, au diferite lungimi si culori.

Ce penseta vi se potriveste ? Asta dumneavoastra sa ne spuneti!

-       Ventilator

Ventilatorul pentru extensii de gene este si acesta u accesoriu optional. Cu ajutorul acestuia grabim uscarea adezivului pentru extensii de gene. Tineti minte, va recomandam sa schimbati timpul de uscare al adezivului in cazul in care o sa sesizati ca aveti nevoie de ventilator la fiecare aplicare.

Acestea pot fi de diferite feluri: ventilatoare cosmetic, mini ventilatoare cu usb foarte practice

-       Pompita de uscare.

Un alt accesoriu pentru gene fir cu fir ce se regaseste in trusa multor tehnicieni, desi el este optional. Ca si ventilatorul, pompita grabeste uscarea lipiciului pentru gene fir cu fir.

-       Periute mascara/ mascara brush

Periutele mascara sunt accesorii ce nu lipsesc din trusa tehnicienilor de extensii de gene. Acestea sunt folosite pentru a pieptana extensiile de gene. Majoritatea lashmakerilor ofera fiecarei cliente o periuta mascara la sfarsitul aplicarii, in cazul in are nu o faceti, incepeti sa faceti asta, vrem ca simpaticele noastre cliente sa aiba un aspect ingrijit si curat.

-       Palete pentru extensiile de gene

Pentru a va usura munca au aparut si paletele pentru gene. Acestea sunt folosite pentru a va lipi randurile ce contin extensii de gene si a nu le mai lipi pe casetele de gene. Acestea pot fi numerotate cu lungimile cu care lucrati dumneavoastra (7 mm – 16 mm)

-       Lash box/ cutie pentru extensii de gene

Lash box-ul este o cutie unde depozitam paletele pentru extensii de gene. De ce? Pentru a feri extensiile de gene(cele dezlipite din caseta) de praf si pentru a nu le strica curbura.

 

In mare am vorbit despre produsele pentru extensii de gene si despre extensii de gene, dar ce va punem noi la dispozitie ??

Grandhall va pune la dispozitie produse profesionale pentru extensii de gene, intotdeauna gama premium.

Gama de produse premium IBeauty:

Castele de extensii de gene contin 20 de randuri.

Extensii de gene negre din nurca cu urmatoarele curburi:

C, CC si D ( natural, curbate si foarte curbate), dar chiar si curba L ( extensii de gene ce se folosesc in cazul in care clienta are genele natural foarte drepte)

Grosimile disponibile sunt:

0.05 – grosime ce se recomanda in aplicarea extesiilor de gene Russian volume/ Hollywood

0.07 – grosime ce se recomanda in aplicarea extensiilor de gene 3D,pentru a obtine triplu volum

0.10 – grosime ce se recomanda in aplicarea extensiilor de gene 2 D, pentru a obtine volum dubu

0.12 – grosime ce se foloseste in aplicarea extensiilor de gene 2D, pentru a obtine volum dublu. Atentie recomandam aceasta grosime la procedura 2D doar in cazul cleintelor ce au genele natural extrem de sanatoase

0.15 – grosime ce se recomanda in aplicarea extensiilor de gene fir cu fir

0.20 – grosime ce se foloseste in aplicarea extensiilor de gene metoda fir cu fir

Lungimile disponibile sunt:

8, 9 mm – recomandam aceste lungimi sa se foloseasca la interiorul ochiului

10, 11, 12, 13, 14 , 15 mm

Primer IBeauty 15 ml

Remover gel Ibeauty 15 ml

Adeziv Ultra Super 5 ml ( timpul de uscare este 1-2 secunde, iar rezistenta acestuia este de 5-6 saptamani)

Adeziv Ultra Super 10 ml ( timpul de uscare este 1-2 secunde si rezista pana la 6 saptamani)

Extensii de gene negre cu pietre Swarovski – Ibeauty Diamond

Casetele contin extensii de gene negre cu diferite culori de pietricele.

Extensii de gene negre cu diferite lungimi intr-o singura caseta. IB Triple Mix.

De ce se numesc Triple Mix? Deoarece regasim 3 lungimi diferite in casetele de gene, dar nu oricum… cele 3 lungimi sunt frumos aranjate pe acelasi rand si nu pe randuri diferite.

Mixurile ib de regula contin urmatoarele variante de lungimi: 9-11-13 mm sau 10-12-14 mm.

Va reamintim ca fiind distribuitor oficial al marelui producator I-Beauty va punem la dispozitie cele mai bune preturi.

 

Gama de produse premium Macy:

Extensii de gene negre ( casetele contin 16 randuri).

Curburile dispoible sunt: C( extensii de gene cu o curbura naturala) si D ( extensii de gene curbate)

Grosimi disponibile:

0.05 – grosime ce se recomanda in aplicarea extesiilor de gene Russian volume/ Hollywood

0.07 – grosime ce se recomanda in aplicarea extensiilor de gene 3D,pentru a obtine triplu volum

0.10 – grosime ce se recomanda in aplicarea extensiilor de gene 2 D, pentru a obtine volum dubu

0.12 – grosime ce se foloseste in aplicarea extensiilor de gene 2D, pentru a obtine volum dublu. Atentie recomandam aceasta grosime la procedura 2D doar in cazul cleintelor ce au genele natural extrem de sanatoase

0.15 – grosime ce se recomanda in aplicarea extensiilor de gene fir cu fir

0.20 – grosime ce se foloseste in aplicarea extensiilor de gene metoda fir cu fir

Lungimile disponibile sunt:

8, 9 mm – recomandam aceste lungimi sa se foloseasca la interiorul ochiului

10, 11, 12, 13, 14 , 15 mm

Primer Macy 15 ml

Remover gel Macy 15 ml

Adeziv Macy S type ( culoare: negru, timpul de uscare este 1-2 secunde, iar rezistenta este intre 4 si 6 saptamani), acest adeziv se recomanda incepatorilor.

Adeziv Macy Ultra Cling

Culoare: negru

Rezistenta: apoximativ 6 saptamani

Uscare 1-2 secunde

Ce are in plus acest adeziv???

Tocmai ce va spuneam mai sus ca de regula adezivii rezistenti elimina vapori… ei bine, acesta este unul dintre putinii adeziv care sunt si rezistenti si elimina extrem de putini vapori ( fume less). Practic acesta este un adeziv pentru extensii de gene ce se recomanda persoanelor cu ochi sensibili.

Din gama Macy va mai punem la dispozitie urmatorele: extesii de gene mov, extensii de gene verzi, extensii de gene maro, extensii de gene albastre, extensii de gene cu glitter, extensii de gene Y si W si extensii de gene ombre.

Extensii de gene cu Glitter. Acestea sunt extensii de gene cu sclipici. Pentru un efect glamour sau wow sau chiar pentru a le folosi la o sedinta foto/ prezentare de moda.

Ce insemna extensiile de gene Y? Extensiile de gene Y sunt extensii de gene 2D si sunt folosite pentru a oferi dublu efect

Ce inseamna extensii de gene W? Extensiile de gene W sunt extensii de gene 3D si sunt folosite pentru a oferi triplu effect.

Gene ombre??? Da extensii de gene ombre sau extensii de gene two-tone!

Acestea au baza de cuoare neagra si varfurile colorate (mov, verde sau albastru)

 

Gama de produse premium GH.

Am ales penru dumneavostra cle mai bune solutii si vi le-am pus la dispozitie la cele mai mici preturi.

Solutiile ideale pentru extensiile de gene din propria noastra gama sunt:

Cleanser spray cu aroma de mango

Pudding remover cu aroma de capsune

Cream remover

Remover Gel

Primer lichid

Cleanser lichid cu aroma de trandafiri

Lash coating

Adeziv Diamond. Timpul de uscare al acestui adeziv este de 2 secunde, iar rezistenta sa este de 6-7 saptamani. Adeziv ce se recomanda incepatorilor

Adeziv SS+. Timpul de uscare al acestui adeziv este de 1 secunda, iar rezistenta sa este de 6-7 saptamani. Acest adeziv se recomanda intermediarilor

Adeziv Deluxe Pro . Timpul de uscare al acestui adeziv este instant, iar rezistenta sa este de 7-8 saptamani. Acest adeziv se recomanda experitilor.

 

Gama de produse profesionale GLAMCOR:

Lampa cu led Glamcor Classic Elite(ideala pentru microblading, extensii de gene)

Lampa cu led Glamcor Mono( ideala pentru extensii de gene si unghii)

Lampa cu led Glamcor Ultra Classic( ideala pentru microblading, extensii de gene si make up)

 

Ce alte produse va mai punem la dispozitie?

Va mai punem la dispozitie urmatoarele produse:

Periute mascara, banda medicala, eyepatch/ plasturi cu gel, micro brush-uri, micro-aplicatoare, mini-ventilator, palate pentru extensii de gene, lash box pentru extensii de gene , ace pentru microblading, creion pentru sprancene, pixuri/ stilouri pentru microblading si multe altele.

Va reamintim ca intotdeauna marim stocurile pentru dumneavoastra si intotdeauna o sa avem cele mai bune preturi .

Extensii de gene: extensii profesionale la cel mai bun pret, brand-uri cunoscute international pentru calitatea oferita. Suntem importator si distribuitor oficial al unor mari branduri de extensii de gene la nivel international: IBeauty si Macy Adezivi pentru gene: Adezivi rezistenti si hipoalergenici la cel mai bun pret, cu rezistenta la diferite temperature si la umezeala. Oferte si reduceri actualizate zilnic. Lampa Glamcor: Glamcor Classic Elite II sau I pentru profesionistii stitilist de gene, make-up artisti si altor personae care lucreaza in acest domeniu. Lampa Glamcor reda o lumina naturala de zi, care nu distorsioneaza culorile pielii, a firului de par sau a genelor. Oferim si cursuri profesionale microblading in Bucuresti.